Манчестър С си осигури първо попълнение за новия сезон. Това е

...
Манчестър С си осигури първо попълнение за новия сезон. Това е
Коментари Харесай

"Манчестър С" купи играч от "Валенсия" за 23 млн. евро

" Манчестър С " си обезпечи първо попълнение за новия сезон. Това е крилото на " Валенсия " Феран Торес (20 г.), който бе платен за 23 млн. евро. Младежкият национал на Испания подписа контракт със " Сити " за 5 сезона. Мениджърът Хосеп Гуардиола е харесал Торес за заместител на миналия в " Байерн " Лерой Сане.

" Всеки футболист желае да играе в тимове, които практикуват атакуващ футбол, а " Манчестър Сити " е един от най-офанзивните в международния футбол. Искам да бъда най-хубавият, доста съм благополучен от този трансфер. Пеп поддържа открития, нападателен жанр, което ми харесва. Той е управител с потвърден опит при развиването на футболисти. Да го накарам да следи за моето развиване е фантазия. " Сити " завоюва много титли през миналите 10 години и се надявам, че ще играя роля в продължаването на този развой ", съобщи Феран Торес, който записа 44 мача и 6 гола за " Валенсия " през миналия сезон.

Футболният шеф на " Манчестър С " Чики Бегиристайн добави: " Наблюдавахме напредъка на Феран доста от близко и бяхме доста впечатлени. Той е млад и към момента се развива, само че техническите му умения са тъкмо такива, каквито ние търсихме за крило. Той е бърз, пряк, може да си освободи пространство с едно придвижване и е в положение да изработи ситуации, от които да бъде решен изходът на мача. Усещам, че това е съвършеното място за него да се развие ".

" Манчестър С " също по този начин е пред привличане на централния бранител Нейтън Ейк, откакто " Борнемут " одобри отправената оферта за него на стойност 40 млн. паунда (44,3 млн. евро), заяви Би Би Си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР